Deutsche Bahn ikonik uygulamasını kaldırıyor

Deutsche Bahn ikonik uygulamasını kaldırıyor

Deutsche Bahn, DB Streckenagent uygulamasını 2 Mayıs 2024 tarihinde kullanımdan kaldıracağını duyurdu. Uygulama toplu taşıma kullanan yolcular için güncel bilgileri alternatif rotalar ve bağlantı alarmı gibi işlevler sunuyordu.

DB Streckenagent uygulaması Almanya’nın her yerindeki tren, otobüs, tramvay ve metro gibi ulaşım araçlarının durumunu takip etmeyi sağlıyordu. Ayrıca uygulama üzerinden "Deutschlandticket" adı verilen bir abonelik bileti satın almak da mümkündü. Bu bilet ayda 49 Euro karşılığında tüm Almanya’da toplu taşıma araçlarını kullanmaya imkan tanıyordu.

YENİ UYGULAMAYA TAŞINACAK

Deutsche Bahn, DB Streckenagent uygulamasının yerine, DB Navigator uygulamasını geliştireceğini ve en popüler işlevleri bu uygulamaya entegre edeceğini belirtti. DB Navigator uygulaması, DB Streckenagent uygulamasına göre daha geniş bir kapsama alanına sahip ve aynı zamanda paylaşımlı ulaşım seçeneklerini de gösteriyor.

ABONELİKLER OTOMATİK SONA ERECEK

Deutsche Bahn, DB Streckenagent uygulaması üzerinden Deutschlandticket satın alan yolcuların, biletlerini 30 Nisan 2024 tarihine kadar kullanabileceklerini ve aboneliklerinin otomatik olarak sona ereceğini bildirdi. Şirket, teknik nedenlerden dolayı abonelikleri başka bir uygulamaya aktaramadığını ifade etti. Deutschlandticket, Deutsche Bahn’ın yanı sıra birçok yerel ve bölgesel ulaşım sağlayıcısından da satın alınabiliyor.

Deutsche Bahn, DB Streckenagent uygulamasını kullanan yolcuların, DB Navigator uygulamasına geçmelerini tavsiye etti. DB Navigator uygulaması, iOS ve Android için ücretsiz olarak indirilebiliyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT