Deutsche Bahn açıkladı: İki gün boyunca fiyatlarda büyük indirim uygulanacak

Deutsche Bahn açıkladı: İki gün boyunca fiyatlarda büyük indirim uygulanacak

Deutsche Bahn'da yaşanan birkaç grevin ardından şirket iki günlük bir indirim sürecine girdiğini ilan etti.

Son dönemde Deutsche Bahn’da yaşanan grevlerin ardından, şirket yolcularına teşekkür etmek ve özür dilemek amacıyla biletlerde iki günlük bir indirim süreci başlattı. 2-4 Nisan tarihleri arasında demiryolu biletlerinde yüzde 20’lik bir indirim uygulanacak. Bu indirim, tasarruflu ve süper fiyat kategorilerindeki biletler için geçerli olacak.

Bir demiryolu sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, “Bu indirim kampanyası ile Deutsche Bahn, ücret anlaşmazlığı sırasında gösterdikleri sabır için yolcularına minnettarlığını sunmak istiyor” denildi.

İNDİRİM NASIL YANSIYOR

Kampanya dahilinde, Almanya içinde ICE veya Intercity trenleriyle yapılacak yolculuklar 14,30 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulacak. Bahncard sahipleri için ise bu fiyatlar daha da düşebilir, indirimlerle birleştirildiğinde ICE yolculukları 10,70 Euro’ya mal olabilir. 27 yaşından küçük Bahncard ve Super Sparpreis bileti sahipleri için ise bu fiyatlar yolculuk başına 7,70 Euro’ya kadar düşebilir.

Ayrıca belirli günlerde Berlin’den Münih’e seyahatler 15 Euro’dan daha ucuza gerçekleştirilebilir. Tek başına seyahat eden çocuklar için ise yüzde 50 ek indirim uygulanacak.

Deutsche Bahn İndirim Kampanyası: Seyahat 1 Ekim’e Kadar Kullanılmalıdır

Biletler, bugün günü öğleden sonra online olarak satışa sunuldu. Ancak promosyonun bir dezavantajı bulunuyor, indirimli biletlerle yapılan yolculuklar 1 Ekim’e kadar kullanılmalıdır, aksi takdirde biletlerin süresi dolacaktır.

ARTI49

HABERE YORUM KAT