Dehşete düşüren olayın ayrıntıları canlı yayında ortaya çıktı

Dehşete düşüren olayın ayrıntıları canlı yayında ortaya çıktı

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mervenur Polat cinayeti hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Polat'ın cesedi bulundu ve Cüneyt Akyol gözaltına alındı.

Antalya'da 4 aydır kayıp olan Mervenur Polat cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. 20 yaşındaki Mervenur'u gören son kişi Cüneyt Akyol'du. Zanlı pazar günü Müge Anlı'yı aradı. Arkadaşının cep telefonundan Müge Anlı ile konuşurken, arkadaşının babası hemen polise ihbarda bulundu.

Bu gelişmeyle birlikte Mervenur Polat'ın nasıl öldürüldüğü ve cesedinin nerede olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayetin detayları da ortaya serildi. İşte Mervenur Polat cinayetinde yaşanan son dakika gelişmesi:


 
5 yaşında bir çocuğu olan Mervenur Polat'ın o evde öldürüldüğü ve cesedinin yok edildiği düşünüyordu. Katil zanlısı olarak da Cüneyt Akyol aranıyordu. Aylardır kaçan Cüneyt Akyol sonunda ortaya çıktı. Pazar günü Müge Anlı'yı bir arkadaşının telefonundan arayan Cüneyt Akyol, Mervenur'un öldüğünü söyledi.

Cüneyt Akyol, Müge Anlı ile konuşurken, telefonunu kullandığı arkadaşının babası hemen polise ihbarda bulundu. Antalya ekipleri Cüneyt Akyol'u yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili toplam 6 kişiyi gözaltına alan polis, 2 kişiyi serbest bırakırken 4 kişinin sorgusuna devam ediyor.

Katil zanlısı olarak gözaltına alınan Cüneyt Akyol, Mervenur'un nasıl öldüğünü ve cesedinin nerede olduğunu anlattı. Cüneyt Akyol o gün evde Mervenur ve Gökhan ile birlikte uyuşturucu aldıklarını söyledi. Kendisinin sonrasında uyuduğunu belirten Cüneyt Akyol, uyandığında Mervenur'u ölü olarak bulduğunu iddia etti.

Cüneyt Akyol cinayeti kendisinin işlemediğini evde bulunan Gökhan ya da Kaan'ın genç kızı öldürdüğünü öne sürdü. Cüneyt Akyol gözaltına alındığı sırada da kameralara bu isimleri verdi. Mervenur Polat'ın cesedi ise Cüneyt'in gösterdiği yerde bulundu.


 Cüneyt Akyol, Mervenur'u evde 'ölü olarak' bulunca akıl almaz bir yola başvurmuş. Cesedi mutfağın karşısındaki eve geçiren Cüneyt Akyol, orada onu paketleyip 2 gün saklamış. Sonrasında bir kurye çağıran Cüneyt, cesedi onunla babasının evine göndermiş.

Cüneyt Akyol'un cesedi paketleyip taşıttığı kurye de arkadaşı çıktı. Süleyman isimli kuryenin Cüneyt Akyol'un sosyal medyada paylaştığı bir videoda yer aldığı görüntüleri vardı.

Mervenur Polat'ın cesedi, Cüneyt Akyol'un kuryeyle yolladığı babasının evinin ortak alanında bulundu. 4 aydır saklı tutulduğu yerde bulunan ceset, adli tıp morguna kaldırıldı. Binada yaşayanlar ise aylardır bir cesetle yaşadıklarını öğrenince şoke oldular. Bir süredir binadan kötü kokular aldıklarını belirten apartman sakinleri, "Meğer bir cesetle yaşıyormuşuz haberimiz yokmuş' dediler.

Cüneyt Akyol'un olay gününe dair anlattıkları ile Mervenur Polat'ın cesedi bulunurken, olaya dahil olan diğer kişiler de sorguda. Mervenur'u son gören isimlerden biri Gökhan'dı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Gökhan, ısrarla 'onu son gördüğünde sağ' olduğunu söylüyordu.


 Gökhan, olay günü kendisinin alt katta olduğunu Cüneyt ile Mervenur'un ise üst kattaki odada olduğunu anlattı. Sonrasında Cüneyt'in kendisini yukarı çağırdığını belirten Gökhan, 'Odaya girdiğimde Mervenur çıplaktı ve üzerine bir çarşaf çekmiş sessiz sessiz ağlıyordu. Gökhan da çıplaktı bir bornoz giymişti. Gökhan bana 'sen de yap' dedi. Ortamda tecavüz havası vardı panikledim ve camdan atlayarak kaçtım' demişti.

HABERE YORUM KAT