Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da yaşayan Türklerle gurur duyuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da yaşayan Türklerle gurur duyuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kadın Kolları ve Gençlik Kolları MKYK üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada Avrupa'da yaşayan Türklerin ekonomik, siyasal ve kültürel katkıda bulunmalarından gurur duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kadın Kolları ve Gençlik Kolları MKYK üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada, “Avrupalı Türklerin yaşadıkları ülkelerin siyasi, kültürel, ekonomik ve sosyal hayatına daha fazla katkıda bulunduklarını görmekten gurur duyuyoruz. Özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin hayatın farklı kulvarlarında en ön safta yer aldığına şahit oluyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kadın Kolları ve Gençlik Kolları MKYK üyelerini Dolmabahçe Ofisinde kabul etti.

Kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ay önce de Uluslararası Demokratlar Birliği’nin yeni yönetimi ile İstanbul'da bir araya gelerek verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bugün de birliğin kadın kolları ve gençlik kolları merkez karar yönetim kurullarıyla buluşmaktan duyduğu bahtiyarlığı dile getirdi.

Uluslararası Demokratlar Birliği çatısı altında Avrupa'daki Türk vatandaşlarına hizmet eden birlik çalışanlarına selamlarını ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendilerine emekleri ve gayretleri için şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle inşallah Salı günü kavuşacağımız ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyor, bu mübarek ayın milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için rahmete, berekete, huzura ve barışa vesile olmasını diliyorum" dedi.

“TÜRKİYE SALGIN SÜRECİNDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAKTIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgınına dikkati çekerek salgında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, hastalara da acil şifalar diledi.

Koronavirüs salgını sebebiyle yaşanılan zorlukların Türkiye için yeni müjdelere kapı aralayacağına inandıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ümidimiz ve beklentimiz odur ki Allah'ın izni ve inayetiyle Türkiye bu salgın sürecinden çok daha güçlenerek çıkacaktır” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
2 Yorum