Chris Rock'tan tokat skandalı sonrası ilk açıklama

Chris Rock'tan tokat skandalı sonrası ilk açıklama

Günlerdir sessizliğini koruyan Chris Rock, Will Smith'ten aldığı tokat ile ilgili ilk kez konuştu

Chris Rock'ı şaşkına çeviren tokat skandalı sonrası ilk gösterisini Boston'ta Wİlbur Tiyatrosu'nda yaptı. Biletlerin hepsinin tükendiği şovda elbette Chris Rock'un söyleyecek birşeyi olup olmadığı da merak edildi.

Geçtiğimi Pazar Chris Rock, Hollywood'un en büyük ödül töreninde Will Smith'in eşi Jada Smith'in saçları ile dalga geçti. Will Smith ise bunu kaldıramayınca sahneye fırlayarak Rock'un suratına bir tokat attı. 

Chris Rock, Boston'daki gösterisi sırasında bu konuya zaman zaman değindi. "Hala orada olanları düşünüyorum" diyen Rock Smith ve eşinin adını vermekten kaçındı.

Şovunun devamında yine o güne dönen Rock "Eğer bugün buraya yaşanan olay için geldiyseniz bunun hakkında söyleyecek fazla bir şeyim yok" diyor. Ama Rock konuşmasının bir yerinde "Bu pislik hakkında konuşacağım ve hem ciddi hemde komik olacak" açıklamasını yapıyor.

Chris Rock Boston'daki gösterisinde sahneye adımını attığında salon "Fuck Will Smith" tezahüratı ile yankılandı. Hatta tezahüratı abartan bir izleyicinin salondan atıldı. Tezahürat bitiyor ve bu sefer yerini dakikalarca alkışa ve "Seni seviyoruz Chris" diye bağırmaya başlayan hayranlarına bırakıyor. Rock'un bundan duygulandığı ve gözyaşlarına hakim olamadığı gelen bilgiler arasında. 

Artı49
Fotoğraf: FlickrDavid Shankbone

HABERE YORUM KAT