CHP Strazburg'da kan değişimi

CHP Strazburg'da kan değişimi

CHP Strazburg Birliği'nin başkanlığına Burak Özkuzucu seçildi.

STRAZBURG - CHP Strazburg Birliği Olağan Genel Kurulu, Fransa'nın Strazburg şehrinde düzenlendi. Önceki başkan Mustafa Kemal Özçelik'in yeniden aday olmadığı ve görevi devrettiği genel kurulda, başkanlığa Burak Özkuzucu seçildi.

Genel kurula, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurt Dışı Örgütlenme Koordinatörü Ali Hikmet Akıllı, Parti Meclisi Üyesi Emre Çam, İsviçre Birliği Başkanı Nadir Köklü ve Genel Merkez Gözlemcisi Erol Bektaş katıldı.

Yeni yönetim kurulundaki isimler

Yapılan oylama sonucu yönetim kurulu Yılmaz Eğilmez, Filiz Özdek, Asaf Bozlar, Mete Özkuzucu, Sevim Öner, Ezgi Bal, Berrin Topal ve Onur Halisdemir isimlerinden oluştu. Hasan Kaygısız, Yılmaz Özkul ve Ertuğrul Aslan'ın disiplin kurulu üyeliklerine getirildiği toplantıda, Ferhat Öztürk, Şerafettin Ayın ve Fahri Ekmekçi de denetleme kuruluna seçildi. 

Ayten Kılıç, Hakkı Aytemir, Selcan Özen yönetim kurulunun; Hülya Tabak ve Mustafa Salman disiplin kurulunun; Berrin Polat ve İskender Aşık ise denetleme kurulunun yedek üyeleri olarak seçildiler.

Özkuzucu: Bu bir bayrak yarışı

Başkan seçilmesinin ardından ARTI49'a konuşan Burak Özkuzucu, CHP'ye hizmet etmenin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, "Mustafa Kemal Başkanımız, çok yoğun bir çabayla örnek çalışmalara imza attı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz de, devraldığımız bayrağı, daha ileri taşımak için mücadele edeceğiz. İlk olarak AKP'nin yurt dışındaki vatandaşların ellerinden aldığı haklara dikkati çekip, bu sorunların Ankara'da daha iyi ifade edilmesi için çalışacağız. Önceğimiz yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarıdır" dedi.

whatsapp-image-2019-10-14-at-12.40.00.jpeg

HABERE YORUM KAT