Cenaze yolunda kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Cenaze yolunda kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Erzincan’da hafif ticari araç ile Alman plakalı otomobilin çarpıştığı kazada, 3 kişi öldü, 2’si ağır, 6 kişi de yaralandı.

ERZİNCAN - Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden 3 kişinin, bir yakınlarının cenazesine katılmak için memleketleri Refahiye İlçesine gittikleri öğrenildi.

Kaza, sabah saatlerinde Erzincan - Sivas Karayolu'nun 56'ncı kilometresi Teknecik Köyü yakınlarında meydana geldi. Bekir Taştan yönetimindeki 34 UT 6018 plakalı hafif ticari araç ile Cemal Orhan'ın kullandığı BC 099 Almanya plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada ticari araçtaki Sakine Oltuoğlu, Metin Oltuoğlu ve Hasan Ayvacioğlu olay yerinde hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, kazada hayatını kaybedenlerin İstanbul'dan yakınlarının cenazesine katılmak için Erzincan'ın Refahiye ilçesine geldikleri öğrenildi. Kazanın araçlardan birinin U dönüşü yaparken diğerinin ona çarpması sonucu meydana geldiği kaydedildi.

c50581d6092057b0023d2b9bbea45939.jpg

Kaza, öğle saatlerinde Erzincan - Sivas Karayolunun 56. kilometresi Teknecik Köyü yakınlarında meydana geldi. Henüz sürücüleri belirlenemeyen 34 UT 6018 plakalı hafif ticari araç ile arkasından gelen BC 099 Almanya plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Sakin Otluoğlu, Metin Otluoğlu ve Hasan Ayvacıoğlu öldü, 2’si ağır, 6 kişi de yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

HABERE YORUM KAT