Cem Küçük - Ahmet Hakan kavgası

Cem Küçük - Ahmet Hakan kavgası

Yandaş Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a ağır hakaretler: Her devir sen bir köpeksin; biz yat desek yatıyorsun, kalk desek kalkıyorsun...

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük ve Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan arasındaki gerilim devam ediyor. Küçük, Hakan'ın "Ben senin medyan değilim aşağılık tetikçi" sözlerine köşesinden yanıt verdi. Küçük, Hakan'ı Çiftlik Bank skandalıyla adı duyulan Mehmet Aydın'a benzetti. Küçük, "Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan'ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu'na yaptırdığımız gibi havlıyorsun" dedi.

Ahmet Hakan’dan Cem Küçük’e: Ben senin medyan değilim aşağılık tetikçi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında "İmamoğlu'na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyondu ve ters tepti” diyen Cem Küçük’e sert tepki gösterdi. 

Cem Küçük’ü şaklaban olarak tanımlayan Hakan, Küçük’ün yıllardır kendisine ağır hakaretler ve tehditlerle saldırdığını söyledi. Hakan yazısında Küçük için,  “Senin gibi tetikçilik yapmadım.Senin gibi alçaklık yapmadım. Senin gibi operasyonlar çekmedim. Kısacası. Ben senin medyan falan değilim aşağılık tetikçi! Hadi ikile!” ifadesini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT