Canlı yayında Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e bomba sözler!  'Yerin dibine gir, karşıma çıkarsan fena yaparım!'

Canlı yayında Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e bomba sözler! 'Yerin dibine gir, karşıma çıkarsan fena yaparım!'

Sözcü gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar arasında gerginlik yaşandı. Yılmaz, Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili attığı ARTI 1 imalı tweet, usta gazeteci Uğur Dündar'ı çıldırttı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Twitter üzerinden “Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!” dedi. Gazeteci Uğur Dündar, Özdil'in paylaşımına ilişkin "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim namusuma, şerefime ima yollu laf söylersin, ayıp değil mi utan be utan!" sözleriyle tepki gösterdi. 

ekran-resmi-2021-06-22-12-03-17.png

İki ismin kavgasının, Tele 1'in kuruluşuna ilişkin iması nedeniyle çıktığı öğrenildi. Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin Özdil olduğunu ifade ederek, "Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın" dedi.

Dündar, konuşmasının devamında, "Biri bana Yılmaz Özdil'i sorsa 'Yılmaz pis bir işe bulaşmaz' derim... Yılmaz'a da yazıklar olsun... Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun. Benim için Yılmaz Özdil bitti, cenazeme bile gelmesin" ifadelerini kullandı.

İşte o anlar:

 

 

 

HABERE YORUM KAT