Canlı yayın pazar günü, moderatör Küçükkaya

Canlı yayın pazar günü, moderatör Küçükkaya

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım 16 Haziran Pazar günü saat 21:00'de canlı yayında soruları yanıtlayacak. Uğur Dündar kabul etmediği için, programın moderatörü İsmail Küçükkaya olacak.

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programı için, AKP Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacağını açıkladı. Türk televizyonculuğunun usta ismi Uğur Dündar, moderatörlük teklifini uygun kabul etmediği için, moderatör, gazeteci İsmail Küçükkaya olacak.

Çalışmaların neticesinde mutabık kaldıkları bir protokolü paylaşacaklarını aktaran Ünal, "Öncelikli olarak 23 Haziran'da gerçekleşecek olan İstanbul seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini şimdiden temenni ediyoruz. 'Hayırlı, uğurlu olsun' diyoruz. Cumhur İttifakı adayı Sayın Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Sayın Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat saat 21.00'de canlı yayında bir araya geleceklerdir." diye konuştu.

Mahir Ünal, canlı yayının herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde orak yayınla gerçekleştirileceğini dile getirerek, "Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT