BVG’den yolculara müjde: Berlin'de internet ücretsiz olacak

BVG’den yolculara müjde: Berlin'de internet ücretsiz olacak

Berlin’de tramvayla seyahat edenler artık internete ücretsiz erişebilecek. Berliner Verkehrsbetriebe (BVG), bugün günü yaptığı açıklamada tramvaylarının tamamının WiFi ile donatıldığını ve yolcuların bu hizmetten yararlanabileceğini duyurdu.

Berliner Verkehrsbetriebe (BVG), ücretsiz internetin “381 aracın tamamının geçtiğimiz aylarda güçlendirildiği” tramvaylarda bugünden itibaren kullanıma sunulduğunu belirtti.

BVG, “Gelecekte yeni yeraltı araçları da ücretsiz Wi-Fi için uygun teknolojiyle donatılacak” açıklamasında bulundu. Böylece yeraltı yolcuları ücretsiz interneti kesintisiz olarak kullanabilecekler.

SONRAKİ HEDEF OTOBÜSLER

BVG’nin açıklamasına göre bir sonraki hedef ise otobüs filosunu WiFi ile donatmak olacak. Bu önümüzdeki birkaç ay içinde neredeyse tüm otobüslerin ücretsiz internete sahip olacağı anlamına geliyor. Bunun tek istisnası önümüzdeki iki yıl içinde hizmet dışı kalacak araçlar.

YOLCULAR İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

BVG, Berlin için daha fazla ücretsiz WiFi bağlantısı sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiğini söyledi. BVG sözcüsü “Yolcularımızın seyahatleri sırasında internete erişebilmeleri, hem onların hem de bizim için önemli bir avantaj. Bu sayede yolcularımız e-postalarını kontrol edebilir, sosyal medyada paylaşımda bulunabilir veya çevrimiçi eğlence içeriklerinden faydalanabilirler” dedi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT