'Büyü bozulacak' diyerek 4 yaşındaki çocuğunu aşağı atmaya çalıştı!

'Büyü bozulacak' diyerek 4 yaşındaki çocuğunu aşağı atmaya çalıştı!

Kendisine büyü yapıldığını öne süren Mustafa A., tek katlı evinin damına çıkıp, 4 yaşındaki kızını aşağı atmaya kalkıştı.

Adana’da kendisine ‘büyü’ yapıldığını öne süren 51 yaşındaki Mustafa A., tek katlı evinin damına çıkıp, 4 yaşındaki kızı Ela’yı aşağı atacağını belirtip, “Onun kanı akarsa büyü bozulacak” dedi.

Olay, saat 12.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. Kendisine ‘büyü’ yapıldığını öne süren Mustafa A., kızı Ela’yı aşağı atacağını söyledi. Evdeki çiçek saksıları ve kavanozları sokağa atan Mustafa A.’yı görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekiplerinin eylemine son vermesi için ikna etmeye çalıştığı Mustafa A., “Kızımı aşağı atarım. Onun kanı akarsa büyü bozulacak” diyerek kızını damdan sarkıttı. 4 yaşındaki Ela ise, “Babacığım, ne olur beni atma. Eve gidelim, anneme gidelim baba” diyerek ağladı.


 
Bir süre sonra olay yerine gelen kayınpederi Mehmet Y.’nin, kızı bırakıp teslim olmasını istediği Mustafa A., damdaki hortumla aşağıya su tutmaya başladı. Mustafa A. kayınpederinin dama çıkmasına izin verirken, Mehmet Y., torunu Ela’yı Mustafa A.’nın elinden kurtardı. Polis ekipleri de biber gazıyla Mustafa A.’yı etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Mustafa A, ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bir süredir psikolojik sorunları olduğu ve evdeki eşyaları kırdığı öne sürülen Mustafa A.’nın dün gece de mutfakta gazı açıp eşi Eda A.’ya “Cennete gideceğiz” dediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum