Bu kredi kartı hayat kurtarır

Bu kredi kartı hayat kurtarır

Almanya’da sunduğu bir çok avantajların yanı sıra ücretsiz olan TF Mastercard Gold kredi kartı kaçırılmayacak bir fırsat gibi.

Hayatımızın en önemli ihtiyaçlarından biri olan kredi kartlarının yaşamımızdaki önemi gün geçtikte artmaya devam ediyor. Son yıllarda sunduğu kredi kartları seçenekleriyle öne çıkan İsveç merkezli TF Bank’ın sunduğu Mastercard Gold kredi kartını gelin yakından tanıyalım.

TFBANK İLE GÜVENLİ KREDİ KARTI

Ücretsiz olan kredi kartının bir çok avantajı var. Yıllık %2,55 faiz oranı sayesinde, uzun vadeli hedeflere ulaşarak paradan tasarruf edilebilir.

Kredi kartı ile yapılan alışverişler 51 güne kadar faizsizken, ücretin belli bir kısmını da daha sonra ödemeye karar verebilirsiniz. Kart ile güvenli bir şekilde ödeme yapılırken, temassız ödeme de yapılabiliyor.

UYGULAMADA KOLAY PARA KONTROLÜ

Öte yandan TF Bank Mobil Uygulamasında paranızı olabildiğince güvenli bir şekilde yönetebilirsiniz. 1.050.000 SEK'e kadar İsveç para yatırma garantisi sayesinde paranız hesabınızda korunur. Banka, her müşterinin bireysel durumuna göre sağlam kredi kontrolleri gerçekleştiriyor.

TFBANK ÖDÜLLERİ

TÜV Saarland şirketi, müşteri hizmetleri alanındaki yüksek kalite kategorisi için 2021 yılında bankayı ödüllendirdi. Genel olarak, müşteri anketinde ortalamanın üzerinde 1,8 puan elde edilirken, tüm yanıtlayanların %83,9'u TF Bankasını tavsiye ediyor. TF Mastercard® Gold 2022, ünlü finans dergisi "€uro am Sonntag" tarafından da "çok iyi" olarak derecelendirildi.

TFBANK KREDİ KARTINININ AVANTAJLARI

- Dünya çapında ücretsiz
- Esnek taksit ödeme
- Basit ve anlaşılır bankacılık uygulaması
- Temassız ödeme seçeneği ile yeni, akıllı kart tasarımı
- Google ve Apple Pay sayesinde son teknoloji ödeme yöntemleri

SEYAHATLERİNİZ SİGORTADA

TF Mastercard Gold, kapsamlı seyahat sigortası içeriyor. Eger Seyahatlerin %50' sinden fazlasını kredi kartıyla ödediyseniz, bankanın sigortası devreye giriyor. Aksi taktirde ise sigorta devreye girmiyor ve kişi sigortadan faydalanamıyor. Karşılaşılan bir sorun durumunda ve genel sorular için muhatabınız ROLAND Assistance GmbH'dir.