Bremen'de sandık başında kavga... 21 yaşındaki genç yaralandı

Bremen'de sandık başında kavga... 21 yaşındaki genç yaralandı

Bremen'deki Sandık Merkezi Önünde Kavga Çıktı

Pazartesi günü Türkiye'de yapılacak olan milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Bremen'deki bir sandık merkezi önünde üzücü bir olay meydana geldi. Polis yetkililerine göre, 21 yaşındaki bir genç, farklı siyasi görüşlere sahip üç erkekle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve bir kişi, 21 yaşındaki gence plastik bir kutuyla saldırdı, başına isabet ettirdi.

Saldırı sonucunda yaralanan genç kanlar içinde hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Ancak saldırganlar olay yerinden kaçmayı başardı. Polis, saldırıya ilişkin ciddi bir soruşturma başlattı ve ilk tanıkları ifadelerine başvurdu. Faillerden birinin 40 ila 45 yaşları arasında kır saçlı bir kişi olduğu belirtiliyor.

Bremen eyaletindeki seçmenler, geçtiğimiz hafta sonundan itibaren milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullanma imkanına sahipti. Bremen fuar merkezindeki Salon 4, bu amaçla oy kullanma merkezi olarak kullanıldı. Bremen'de ilk defa doğrudan seçim yapılıyor olması nedeniyle bu seçimler büyük bir öneme sahip. Bremen ve Bremerhaven'da yaşayan 21 binden fazla Türk vatandaşı bulunuyor.

Bu talihsiz olay, seçim sürecinin hassas bir döneminde meydana geldi ve olayın siyasi görüş ayrılıklarından kaynaklandığı düşünülüyor. Bremen polisi, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT
1 Yorum