Bir subliminal mesajınız var

Bir subliminal mesajınız var

Subliminal mesaj tekniği, bilinçaltının, kişinin istediği hedef doğrultusunda yeniden programlanması prensibine dayanır.

Düşünceler beynimizin enerji kaynağıdır.

Gün içerisinde  saniyede binlerce bilgi beynimize ulaşır ancak bilinçaltımız bunun çok küçük bir kısmına işlem yapar. Mesela bilinçli olarak okuruz ama anlama kısmı bilinçaltında gerçekleşir. Karşımızdakini bilinçli olarak duyar ama söylediklerini bilinçaltımızda anlamlandırırız. Kısaca işimize geldiği gibi anlarız.

Böylesine büyük bir güce sahip olduğumuzun çoğu zaman farkında değilizdir.

Bilinçaltımızdaki düşüncelerin gerçeğe dönüşmesi için çok eski olmayan ama oldukça etkili kabul edilen subliminal mesajlar tekniğinden bahsetmek istiyorum.

Subliminal ‘bilinçaltı mesaj’ sistemidir.

Bu teknik ile bilinçaltının, kişinin istediği hedef doğrultusunda yeniden programlanması prensibine dayanır. İnsanların istenmeyen alışkanlıklarından ve istenmeyen huylarından vazgeçmesinde bu telkinlerin çok olumlu ve yapıcı etkileri vardır.

Bilinçaltı mesaj ses kaydı

Bilinçaltı telkinleri normal duyma sınırlarının altında bir frekansla kaydedilen mesajlar içerir. Amaç bilincimizin engeline takılmadan telkini doğrudan bilinçaltımıza iletmektir.

Siz sadece bir müzik duyacaksınız ama bilinçaltınız,  mp3 formatındaki telkinleri duyacak ve ona göre size yönlendirmelerde bulunacak.

Telkinler müziğin arkasında olduğu için bilinçli zihninize takılmadan direk bilinçaltına gidecek, bu yüzden müziği dinlerken asla telkini duymayacaksınız. Yani sizin aslında istediğiniz ama yapmakta güçlük çektiğiniz yönde size yardım edecek.

Subliminal telkin cdleri ile bu gücü kullanma zamanı

Amaç bilincimizin engeline takılmadan telkini doğrudan bilinçaltımıza iletmektir. Deneyimlerimizin değişmesine olanak sağlayabilirsiniz.

Örneğin;

Uykusuzluk problemini yenebilirsiniz.

Korkularınızı yok edebilirsiniz.

Başarılı ve azimli olabilirsiniz.

Hafızanızı güçlendirebilirsiniz.

Öfke kontrolü saglayabilirsiniz.

Öğrenme yeteneğinizi süper öğrenme seviyesine taşıyabilirsiniz.

İçinizdeki dâhiyi uyandırabilirsiniz.

İş hayatında başarınızı artırabilirsiniz.

Sınavlara daha iyi hazırlanabilirsiniz.

Özgüveninizi artırabilirsiniz.

Motivasyon ve konsantrasyonunuzu artırabilirsiniz.

Kilo sorunlarınız için kullanabilirsiniz.

Üretkenliğinizi ve mucitliğinizi geliştirebilirsiniz.

Sigara gibi kötü alışkanlıklardan kurtulabilirsiniz.

Erken kalkmak gibi güzel alışkanlıklar edinebilirsiniz.

Ve daha başka pek çok şey…

 

Bilinçaltı Telkinleri Ne Kadar Etkili?

 

Eğer düzenli ve kurallara uygun bir şekilde kullanılırsa mutlaka fayda görülür. Bilinçaltı telkinlerinin etkinliği ile ilgili araştırmalar bilinçaltı telkin yöntemlerinin etkinliğini ispatlamıştır.

Geleceğin beyin teknolojisi olarak tanımlanan bilinçaltı telkinleri dünyada pek çok insan tarafından kullanılıyor. Bir çok ünlü bu yöntemle kendisini geliştirmeye çalışıyor. Yöntem hipnoz kadar etkili üstelik herhangi bir çaba da gerektirmiyor

Araba da, işte ya da evde olmanız farketmez. CD’yi en az 21 gün düzenli dinlemelisiniz. CD’yi dinlerken özel bir çaba sarfetmenize de gerek yoktur.

Ürünü mp3 çalarınıza ya da benzer başka bir alete kopyalayabilirsiniz.

Kişiye özel subliminal mesaj hazırlama ile ilgili daha detaylı bilgi için aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

 

Müge Eşkin Eroğlu

Bilinçaltı Terapisti

Tel: +49 176 803 89 622

Friedrich-Bergius Strasse 5

65203 Wiesbaden

[email protected]

HABERE YORUM KAT