Berlin’in zirve noktasında o takımın bayrağı sallandı!

Berlin’in zirve noktasında o takımın bayrağı sallandı!

Gurbetçi Trabzonsporlular bayrakları çıkardı! Berlin’in zirve noktasında Trabzonspor bayrağı sallandı

Trabzonspor’un 38 yıllık şampiyonluk hasretinin sona ereceği gün için geri sayıma geçtiği günlerde, Avrupalı Türkler kutlamalara erkenden başladı. İki yıl önce ‘Şampiyon olacağız’ diye alınan, şampiyonluk kaçınca cezalandırılan bayrak çıktı ve Berlin’in en yüksek noktasına asıldı.

Fanatik babanın, ‘Trabzonspor şampiyon olursa bayrağı başkentin en yüksek noktasında dalgalandır’ vasiyeti de böylelikle yerine getirilmiş oldu.

Berlin’de yaşayan Yusuf Fidan, “İki sene önce şampiyon oluyoruz diye büyük bir bayrak yaptırdım. Şampiyonluğu Başakşehir’e kaptırınca bayrağa ceza verdim. Dolaba koydum ve ‘Bu bayrak sadece Trabzonspor şampiyon olursa dolaptan çıkacak’ dedim.

Oğlum Emre, Enes Şahinbaş, Batuhan Hacıosmanoğlu ve Malik Devecioğlu ile Zafer Anıtı’nda bayrağı dalgalandırdık” diye ifadelerini sonlandırdı.

whatsapp-image-2022-03-26-at-18-34-09-1.jpeg

Trabzonsporlu taraftar grubu olan Avrupa Gençlik, Köln’deki Heumarkt Köprüsü’ne 8 metre yüksekliğinde bayrak astı. 'Bize her yer Trabzon’ diyen Cengiz Ayvaz, “Şampiyonluk ilan edildiğinde daha coşkulu kutlama gerçekleştireceklerini ifade etti. Bir grup arkadaşımla bayrakları Köln’ün önemli noktalarında dalgalandırmak istediklerini belirtti.

Fotoğraf:Unsplash

 

HABERE YORUM KAT