Berlin'deki bir firmanın "mastürbasyon odası" gündem oldu

Berlin'deki bir firmanın "mastürbasyon odası" gündem oldu

Berlin'deki bir şirkette ilginç bir oda bulunuyor. Şirketteki her çalışan bu küçük odaya çekilebiliyor. Ayrıca bir de “dolu” işareti var.

Merkezi Berlin-Friedrichshain'da bulunan seks oyuncakları üreticisi Lovehoney Group, Berlin'de benzeri olmayan çok özel bir oda kullanılıyor.

Tagesspiegel'in haberine göre, çalışanlar şirketin ürünlerini özel olarak donatılmış bir “mastürbasyon odasında” deneyebiliyor. Gazeteye göre, odada bir kanepe, perdeler ve “çeşitli vibratörler için tutucu görevi gören duvara tutturulmuş plastik eller” bulunuyor.

KONTROL EDİLMESİ GEREKEN ÜRÜN...

Yani oda test edilirken, kapıdaki bir “dolu” işaretiyle iş arkadaşlarınıza haber verebilirsiniz. Haberlere göre, tüm bunlar gönüllü bir teklif; ürün testçileri oyuncakları kolaylıkla evlerine de götürebilirler. Bir ürün test görevlisi verdiği demeçte, “mastürbasyon odasının” çoğunlukla henüz geliştirme aşamasında olan ve “bir şeyin hızlıca kontrol edilmesi gereken” ürünler için kullanıldığını söyledi.

Lovehoney Grubu yakın zamanda 350 ila 400 milyon Euro ciro elde etti ve seks oyuncağı sektöründe küresel pazar lideri olarak kabul ediliyor.

Öte yandan, söz konusu oda, sosyal medyada da gündem oldu.

ARTI49

HABERE YORUM KAT