Berlin'de Uber soygunu: Şoför dövüldü!

Berlin'de Uber soygunu: Şoför dövüldü!

Berlin Neukölln'de bir Uber sürücüsüne üç kişi birden saldırdı. Şoför, silahla tehdit edilirken, aynı zamanda da dövüldü. Ancak saldırganlar, taksiciden hiçbir şey çalamadılar.

Berlin-Neukölln'de dün gece bir Uber sürücüsü saldırıya uğradı ve yaralandı. Polise göre, 29 yaşındaki sürücü gece saat 2 sularında Lahnstraße'de henüz kimliği belirlenemeyen üç kişi tarafından silahla tehdit edildi.

Önce şoför, saldırganlardan yol ücretini istedi. Üç yabancı ise bir silahla ve yumrukla şoförün kafasına vurup, ardından da arabasının torpido gözünü aradılar. Ancak araçta hiçbir şey bulamayınca mecburen kaçma yolunu tercih ettiler.

Taksi şoförü, olay yerinden Karl-Marx-Straße'deki bir benzin istasyonuna giderek, burada polis ve acil yardım ekiplerine haber verdi. Saldırı sırasında 29 yaşındaki kurbanın kafasında çok sayıda kesik oluştuğu ve ağır kanaması olduğu için acil servis tarafından hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Polis failleri bulmak için çevrede arama yaptı, ancak arama şu ana kadar başarısız oldu.

Kriminal soruşturma departmanı, ağırlaştırılmış soygun suçunu araştırıyor.

ARTI49

FOTOĞRAF: AA

HABERE YORUM KAT