Berlin’de tramvay raylarına takılan adam ağır yaralandı

Berlin’de tramvay raylarına takılan adam ağır yaralandı

59 yaşındaki bir bisiklet sürücüsü Invalidenstraße'de tramvay raylarına çarparak düştü. Başından ve vücudunun üst kısmından yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle tramvay hattı trafiğe kapatıldı.

Mitte’de yaşanan talihsiz bir olayda, 59 yaşındaki bir bisiklet sürücüsü, Invalidenstraße’de tramvay raylarına takılarak düştü. Çarşamba günü meydana gelen kazada, adam başından ve vücudunun üst kısmından yaralandı ve acilen hastaneye kaldırıldı.

Polis raporuna göre, kaza saat 16:00 sularında gerçekleşti. Bisiklet sürücüsü, Chausseestraße yönünde ilerlerken sol şeride geçmeye çalıştığı sırada raylara çarptı ve kontrolünü kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı adamı hemen hastaneye götürdü.

Kaza sonrasında Invalidenstraße, Hessische Straße ile Chausseestraße arasında yaklaşık iki saat boyunca trafiğe kapatıldı. Bu durum, M5, M8 ve M10 tramvay hatlarının da aksamalar yaşamasına neden oldu.

Daha önce Pazartesi günü de benzer bir kaza yaşanmıştı. Bir bisikletlinin raylara çarpması sonucu meydana gelen ölümcül kazada, 68 yaşındaki bir bisiklet sürücüsü karşıdan gelen tramvayın arkasına çarparak hayatını kaybetmişti.

ARTI49

HABERE YORUM KAT