Berlin'de kavgayı ayıran sivil polisi dövdüler

Berlin'de kavgayı ayıran sivil polisi dövdüler

Berlin'de yaşanan 30 kişilik kavgayı ayırmak isteyen bir sivil polis, saldırıya uğradı ve yaralandı. Polise saldırıyı başlatan kişi ise alkollü çıktı...

Görevde olmayan sivil bir polis memuru Almanya'nın başkenti Berlin'de bir sokakta toplu bir kavga olduğunu fark etti, ancak kavgayı ayıracağına bin pişman oldu.

Polis memuru mesaisinin ardından Bayernring'de seyahat ederken yaklaşık 30 kişi arasında çıkan bir kavgaya şahit oldu ve duruma müdahale etmek istedi. Polis memuru kavga edenleri uyardı.

PİŞMAN OLDU!

Polis olduğunu belirten ve kendisini tanıtan sivil polis, kavgaya karışanlardan olayı bitirmelerini ve ayrılmalarını istedi. Polis memuru aynı zamanda, kavgayı belgelemek için cep telefonuyla da kaydetmek istedi. Kavga edenlerdeen dördü buna izin vermeyerek polis memurunu yere itip, tekmelediler. Ayrıca saldırgan grup, polise hakaretlerde de bulundu. Sivil polis memuru başından ve dizinden yaralandı.

Polis ekipleri olay yerine vardığında, kavgacı ve polise saldıran grup bir bara kaçsa da burada yakalandılar.

Polis memuruna saldırıyı başlattığından şüphelenilen 40 yaşındaki bir saldırganın ise 0.99 promil alkollü olduğu görüldü.

Polis soruşturması sürüyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT