Berlin'de bir adam, ses çıkaran komşularına sopa ve bıçakla saldırdı

Berlin'de bir adam, ses çıkaran komşularına sopa ve bıçakla saldırdı

Berlin'de gece iki civarlarında, Spandau bölgesinde bir adam dairesinin önünde ses çıkaran komşularına sopa ve bıçakla saldırdı. Polis şüpheliyi arıyor.

Berlin’in Spandau bölgesinde, gece geç saatlerde bir apartman bloğunun önünde yüksek sesle konuşan üç kişiye, rahatsız olan bir komşu bıçak ve demir çubukla saldırdı.

Polis raporlarına göre, Streitstraße’de yaşayan bir kişi saat 02.50 sıralarında dışarıdan gelen gürültüden şikayetçi oldu ve kısa süre sonra öfkeyle dışarı çıkarak üç kişiye saldırdı.

DAİRESİNE GERİ DÖNDÜ

Saldırı sonrasında şüpheli daireye geri döndü. Olay yerine çağrılan acil servis ve polis ekipleri, 39 yaşındaki bir erkeğin gövdesinde bıçak yarası tespit etti ve adamın hastaneye kaldırılmasına karar verildi. Ayrıca, 28 yaşındaki başka bir erkeğin başına demir çubukla vurulduğu ve hafif yaralandığı bildirildi. Üçüncü kişi ise 26 yaşında olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri şüphelinin daireye geri döndüğünü tespit etti ve arama emri çıkardı. Dairede yapılan aramada dört kişi bulundu ve kontrol edildi. Ancak şüpheli orada bulunamadı ve şu anda 31 yaşında olduğu bilinen bir erkek olarak aranıyor. Soruşturma, 2. Polis Müdürlüğü’ne bağlı özel bir birim tarafından devam ettirilmekte.

ARTI49

HABERE YORUM KAT