Bebeğini güneş ışığıyla beslemeye çalışan Rus influencer gerçeği itiraf etti

Bebeğini güneş ışığıyla beslemeye çalışan Rus influencer gerçeği itiraf etti

Rusya'da bir ınfluencer, bir yaşındaki bebeğinin ölümüne neden olduğunu itiraf etti. Habere göre Rus ınfluencer bebeğin emzirilmesine izin vermedi ve onu sadece gün ışığıyla beslemeyi denedi.

Rus bir çiğ gıda fenomeni ve yaşam tarzı bloggerı, Mart 2023'te bebeğini öldürdüğünü mahkemede itiraf etti. İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre Maxim Lyutyi, henüz bir aylık olan çocuğuna yiyecek bir şey verilmediği için öldüğünü itiraf etti.

Mahkemeye göre 44 yaşındaki Lyutyi bunun yerine bebeği "prana" ile besliyor ve sadece güneş ışığı, su ile yaşatıyordu.

Rapora göre, bebek öldüğünde sadece 1,5 kilogram ağırlığındaydı. Resmi ölüm nedeni "zatürre ve zayıflama" olarak açıklandı. Lyutyi ve eşi Oxana Mironova (34) yeni doğan bebeği yeterince beslememişti.

ÜZERİNDE DENEY YAPIYORDU

Habere göre 44 yaşındaki Lyutyi, "kasıtlı olarak ağır bedensel zarar verme" suçundan sekiz yıl hapis ve para cezasıyla karşı karşıya. Lyutyi başlangıçta ölümden eşini sorumlu tutmuştu, ancak şimdi Soçi'deki mahkeme önünde kendi suçunu kabul etti. Lyutyi, Mironova'nın bebeği emzirmesini engellemişti. Kadın iki yıl "ağır çalışma" cezasına çarptırılmıştı.

Mirror'ın bir kaynaktan aktardığına göre, "Çocuk üzerinde deney yapmak, onu sadece güneşle beslemek ve daha sonra başkalarına bu şekilde kendinizi besleyebileceğinizin reklamını yapmak istedi." Blog yazarı yaklaşık bir yıldır gözaltında tutuluyor. Yargılama halen devam ediyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT