Bavyera'da tren istasyonunda 15 yaşındaki çocuğa korkunç saldırı: Tuttuğu takım yüzünden...
Planegg'deki platformda 15 yaşında bir çocuk saldırıya uğradı. Gauting'den gelen genç, S-Bahn'a Tutzing'e sabah 1.45'te binmek istedi. Polis soruşturmasına göre, trenden inen iki yabancı, onun binmesine engel oldu ve ardından çocuğa saldırdı.
Alman basınında yer alan habere göre; 15 yaşındaki çocuğa göre saldırının sebebi, Bayern Münih taraftarı olmasıydı. Defalarca yumruk ve tekme yedi. Son olarak, polisin yaptığı açıklamaya göre saldırganlar 15 yaşındaki çocuğa diz çöktürüp "Bayern salağı" ve "Bayern p*çi" olduğunu söyletip bunları videoya aldı.
Saldırı ardından failler kaçtı.
Polis bilgi istiyor
Olayla ilgili bilgileri veya sosyal ağlarda veya sohbetlerde görünebilecek cep telefonu kayıtlarını sağlayabilecek herkesin 089/515550-1111 numaralı telefondan Federal Polis Müfettişliği ile iletişime geçmesi isteniyor.