Barış Manço’ya Ulm’dan saygı duruşu: Barış Experience’dan korona moral konseri

Barış Manço’ya Ulm’dan saygı duruşu: Barış Experience’dan korona moral konseri

Avrupa’da “Uçan Gitarist“ adıyla ün salan Ayhan Coşkun ve grubu Barış Experience Band konserleriyle Barış Manço’nun adını Almanya’da yaşatmaya devam ediyor.

Barış Experience Band ve solist Refika, Barış Manço’nun şarkılarını bir kez daha Ulm kentinde kendilerine özgü yorumlarıyla sahneye taşıyacaklar. Friedrichsau Park alanındaki “Biergarten Liederkranz”da 12 Temmuz 2020 pazar günü gerçekleşecek konser saat 18’de başlayacak. Saat 21’de sona erecek program ücretsiz izlenebilecek. 

Yorumcu, besteci, söz yazarı Barış Manço’nun tam 20 şarkısı farklı müzisyenler tarafından farklı tarzlarda yorumlanacak. Manço’nun şarkılarını misafir solist Refika, Ayhan Coşkun ile birlikte seslendirecek. Barış Experience Band grubunda Ayhan Coşkun (gitar) usta müzisyenler  Refika (Def), Anica Wondra (Gitar), Johannes Honnef (Davul), Frank Kubitschek (Keyboard), Sebastian Joos (Basgitar, Buzuki), Philipp Zey (Trombon) ile birlikte improvize şarkılar da sunacak.  

NEŞET ERTAŞ’TAN ŞARKILAR DA VAR

Bu akustik bölümde solist Refika da def eşliğinde son albümünden bestelerini seslendirecek. Neşet Ertaş' tan seçtiği türküleri de öz sesi ve yorumu seyircilere sunacak.

Konserin açılışında sahne alacak olan Anica Wondra ise doğa, barış, dostluk temalı bestelerini seslendirecek. 

Ulm belediyesinin desteği ile Gleis 44 e.V. kültür ve sanat etkinlikleri Liederkranz' da düzenleniyor. 

+49 – ULM

HABERE YORUM KAT