Bahçeli'den Türkiye'deki seçimlerin erteleneceği iddialarına açıklama geldi!

Bahçeli'den Türkiye'deki seçimlerin erteleneceği iddialarına açıklama geldi!

Bahçeli, "Bilinmelidir ki, ne sandıktan kaçarız ne de demokrasiyi yok sayarız." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, başta Türk milleti olmak üzere, pek çok ülkeyle uluslararası kuruluşun depremlerle ilgili gösterdiği yakın ilgi, yardımseverliği takdir ve şükranla karşıladığını söyledi.

Konuşmasının devamında Bahçeli, muhalefet liderlerini hedef alarak "Altılı masa muhalefetinin geçim kapısı fırsatçılık, fesatçılık, fevrilik, fetbazlık, fenalıktır. Siyasetlerinde tutarlılık yoktur, değerlendirmelerinde irade ve isabet yoktur." dedi.

Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair açıklamaları ise şu şekilde:

* Seçim tarihiyle ilgili spekülasyon üretmek vebaldir. Bir yanda arama kurtarma devam ediyorken diğer yanda devleti ve hükümeti suçlamak en hafif tabirle terbiyesizliktir.

* Diyorlar ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yüzünden acılar artmış. Afet iyi yönetilememiş. Diyorlar ki yardım faaliyetlerinin doğru koordine edilemediğinden felaketin boyutları vahim seviyeye ulaşmış. Ülkemizin en acil ihtiyacının yeni ve etkin bir iktidar olduğunu kaydetmişler.

* Sizde hiç mi Allah korkusu kalmadı? Yere batsın sizin siyasetiniz. Böyle bir ucuz ve meczup siyasete nasıl saparsınız? Rahat olun, biraz sabredin, Türk Milleti sizin boyun ölçünüzü yakında sandığa gömerek ilan edecektir.

* Ne sandıktan kaçarız, ne de demokrasiyi yok sayarız. Acılarımızın ortasında seçim polemiği yapan zillet ittifakı paranoyaktır.

HABERE YORUM KAT