Bahçeli'den emekli maaşlarıyla ilgili yeni teklif

Bahçeli'den emekli maaşlarıyla ilgili yeni teklif

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zammın yeterli olmadığını dile getiren Devlet Bahçeli, memurlara yapılan 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de yapılması teklifinde bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Hayat pahalılığı kaderimiz değil. Kur, faiz ve enflasyondaki oynaklıklar, sağlıklı bir yönetim sistemi, güçlü bir iktidar ve millet desteğiyle gündemdeki ağırlığını inşallah kaybedecektir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, siyasal ve ekonomik istikrarın güvencesidir. Ekonomide huzur ve refah sükun edecektir. Yeni kabine ekonomideki risk ve tehlikeleri en aza çekmek için kolları sıvadı. Biz gelecekten umutluyuz. El ele verirsek her zorluğu yeneriz.

Hiçbir vatandaşını enflasyona ezdirmeme gayesi taşıyan bir iktidar görev başında. Biz de bu iktidarın yanındayız. Memur ve emeklilere yapılacak zamların destekçisiyiz. Ekonomik şartlar iyileştikçe, toparlanma gerçekleştikçe memur ve emeklilerimizin maaşları çok daha yüksek düzeylere ulaşacak. MHP işçinin, emeklinin, memurun, esnafın, sanayicinin, çiftçinin arkasındadır.

Emeklilere yapılan yüzde 25 zam makul ve yeterli bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz şudur. İlk olarak memurlara yapılması planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emeklilerin maaşına yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir.

HABERE YORUM KAT