Baden-Württemberg'da iki genç silahlı saldırıya uğradı!

Baden-Württemberg'da iki genç silahlı saldırıya uğradı!

Baden-Württemberg'de geniş çaplı bir polis operasyonu sürüyor. Sabahın erken saatlerinden beri polisler, Asperg'deki bir otoparkta 18 yaşındaki iki genci vuran bir veya daha fazla faili arıyor.

Baden-Württemberg, Asperg'de 18 yaşındaki bir genç silahla vurularak öldürüldü. Ludwigsburg polisinin sabah erken saatlerde yaptığı duyuruya göre, gece meydana gelen olayda 18 yaşındaki başka bir genç ciddi şekilde yaralandı. SWR'nin bildirdiğine göre, kurşun yaralarıyla hastaneye kaldırıldı.

Tnıklar silah seslerini saat 01.00 sıralarında bildirmişti. Polis olay yerine geldiğinde, memurlar 18 yaşındaki gencin cansız bedenini ve ağır yaralı diğer genci küçük bir spor salonunun otoparkında buldu. Fail veya faillerin izi yok. Polis, helikopter de dahil olmak üzere geniş bir alanda arama başlattı. 

Yerel basında çıkan haberlere göre, çatışmadan önce çok sayıda kişinin karıştığı söylenen otoparkta bir tartışma çıktı. Silah sesleri, otopark veya oradan kaçmış olabilecek araçlar hakkında bilgi verebilecek tanıkların polise başvurması isteniyor.

Artı49

HABERE YORUM KAT