Aslı Özkısırlar’ın ölümüne ilişkin İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nden açıklama

Aslı Özkısırlar’ın ölümüne ilişkin İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nden açıklama

Takı yapıp satarak geçimini sağlayan Özkısırlar rahatsızlığı sırasında hastanelerde yer bulamayışına tepkisini sosyal medyada göstermişti. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama geldi

İzmir'de akciğer rahatsızlığı nedeniyle 10 yıldır immunsüpresan tedavi kullanan ve geçtiğimiz günlerde rahatsızlığının ilerlemesi sonucu kentte bulunan bir hastaneye giden fakat yer olmadığı için hastanede yatışına müsaade edilmediği ileri sürülen Aslı Özkısırlar dün tedavi gördüğü hastanede yaşamanı yitirdi.

Takı yapıp satarak geçimini sağlayan Özkısırlar rahatsızlığı sırasında hastanelerde yer bulamayışına tepkisini sosyal medyada göstermişti.

Hayatını kaybeden Aslı Özkısırlar'ın ölümünün ardından oluşan iddialara yönelik İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama da, “Söz konusu haberler üzerine yapılan ön incelemede, 10 yıldır relapsing polikondrit ve Cogan Sendromu ön tanısıyla takip edilen ve immunsüpresan tedavi kullanan hastanın abdominal aorta anevrizması ve trombüs nedeniyle daha önce anjiografi yapılmış olduğu ve stent takıldığı anlaşılmıştır” denildi.

Sosyal medyada yapılan açıklamanın tamamı:

ekran-resmi-2021-04-03-13-32-37.pngex-iej9wuaqpiqz.jpeg

HABERE YORUM KAT