Arkadaşlarına birer milyon dolar verdi

Arkadaşlarına birer milyon dolar verdi

Ünlü sinema yıldızı George Clooney, en yakın 20 arkadaşına birer milyon dolar hediye etti.

NEW YORK - Dünyaca ünlü sinema oyuncusu George Clooney, gençlik arkadaşlarına birer milyon dolar hediye etti. MSNBC'nin belgeselinde ortaya çıkarılan olaya göre Clooney toplam 20 milyon dolar hediye ederken, bunun vergisini de kendisi ödedi.

Belgeselde konuşan arkadaşı Rande Gerber "George bir gün beni evine yemeğe davet etti. Orada her sandalyede bir kilitli valiz duruyordu. Benim için çok şey ifade ediyorsunuz, geldiğimde sizin salonunzda kanepede uyudum dedi. Sizi tanıdığım için mutluyum, siz olmasaydınız ne yapardım bilemiyorum diyerek, bunu hediye etti" ifadelerini kullandı. C

looney'nin tüm arkadaşlarının muhteşem bir hayat sürmediği belirtilirken, bazılarının garsonluk yaptığı, bu nedenle vergisi ödenmiş şekilde verilen bu parayı çocuklarının eğitiminde harcayacakları belirtildi.

Arkadaşlarından birinin parayı reddetmesi durumunda, hiçbirinin alamayacağını belirten Clooney, böylelikle zengin arkadaşlarının da parayı kabul etmesini sağlamış. Ancak kendisi de bir iş adamı olan Gerber, daha sonra tüm parasını bir hayır kurumuna bağışlamış.

HABERE YORUM KAT