Almanya’nın ‘Döner Kraliçesi’ deniyordu: Güvenlik kamerası detayı

Almanya’nın ‘Döner Kraliçesi’ deniyordu: Güvenlik kamerası detayı

Almanya'nın Hünxe kasabasında döner restoranı işleten 50 yaşındaki Yüksel Yağan öldürüldü. Türkiye kökenli iş kadını Yüksel Yağan cinayetiyle ilgili güvenlik kamerası detayı ortaya çıktı.

Almanya'nın Hünxe kasabasında döner restoranı işleten 50 yaşındaki Yüksel Yağan, işletmesini açma hazırlığı yaparken bıçaklanarak öldürüldü. Üç çocuk annesi kadının olay anında restoranda yalnız olduğu açıklandı.

Yapılan otopsi raporunda göre Yağan'ın ölüm nedeninin bıçak yaraları olduğu kesinleşti. Duisburg Polisi, özel bir cinayet ekibi kurarak olayı araştırmaya başladı.

"KATİL GÜVENLİK KAMERALARINI BİLİYORDU…"

Alman polisi, cinayetin saat 10.30 sularında işlendiğini tespit etti. Saldırganı kimliği şimdiye kadar belirlenemezken katil ya da katillerin cinayet öncesi güvenlik kameralarını devre dışı bırakmak için fişini çektiği belirtildi. Durum, 'Katil işletmede kamera olduğunu biliyordu ve planlı cinayet işledi ya da kamerayı fark eder etmez devre dışı bıraktı' şüphelerini öne çıkardı. Güvenlik kameralarının devre dışı kalması, süreci zora sokarken polis zanlılarının yakalanabilmesi için halktan yardım istedi.

Öte yandan Alman basını, flaş gelişmeyi duyurdu. Alman basınında yer alan haberlerde Yüksel Yağan'ın eşi Nihat Yağan'ın cinayet şüphesiyle gözaltına alındığı belirtildi.

OKLAR ONU İŞARET ETTİ

Zeit Online'a göre Yağan'ın kocasının polis merkezine giderek kendisi teslim oldu. NRZ gazetesi ise polisin katilin Yağan'ın kocası olduğundan emin olduğunu yazdı.

Çevresinde 'Döner Kraliçesi' olarak tanınan Yağan'ın işlettiği ve bıçaklanarak öldürüldüğü büfenin kapısına da "Ailevi nedenlerden dolayı büfemiz kapalıdır. Anlayışınızı rica ediyoruz" notu yazıldı.

HABERE YORUM KAT