Almanya'dan Türkiye aramaları 15 Şubat'a kadar ücretsiz

Almanya'dan Türkiye aramaları 15 Şubat'a kadar ücretsiz

Alman Deutsche Telekom şirketi deprem nedeni ile Almanya'da yaşayanların ailelerini daha rahat aramaları için , 15 Şubat'a kadar tüm Türkiye aramalarını ücretsiz yaptığını açıkladı.

Almanya'da bulunan Türklerin ülkelerini yoğun arayacağını düşünen Alman Telekom şirketi de onların 15 Şubat'a kadar yaptığı arama ve mesajlarından ücret almamaya karar verdi.

Alman Telekom şirketi Deutsche Telekom, depremler nedeniyle Almanya'dan Türkiye ve Suriye'ye yapılan aramaları 15 Şubat'a kadar ücretlendirmeyeceğini duyurdu.

Açıklamada, Almanya'dan Türkiye ve Suriye'ye 6 Şubat-15 Şubat tarihlerinde yapılan arama ve gönderilen SMS'lerden ücret alınmayacağı bildirildi.

Deutsche Telekom'dan yapılan açıklamada, ayrıca yıkıcı depremlerden etkilenen Türkiye ve Suriye halkına taziyede bulunuldu.

Türkiye ve Suriye'deki müşterileri için veri dolaşımlarının da 15 Şubat'a kadar ücretsiz olacağı belirtilen açıklamada, Deutsche Telekomun depremzedeler için "Aktion Deutschland Hilft"e (Almanya Yardım Ediyor) 1 milyon euro bağışta bulunacağı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT