Almanya'daki Türk fenomen yine yaptı yapacağını: Dilan Polat göndermesi

Almanya'daki Türk fenomen yine yaptı yapacağını: Dilan Polat göndermesi

Almanya ve Türkiye ile ilgili ironi videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni bu defa da ''Dilan Polat'' içerikli bir video paylaştı.

Sosyal medya platformu Tiktok ve Youtube'da, Almanya ve Türkiye ile ilgili ironi videoları çeken ''Hikaye Şöyle Başlıyor'' isimli kullanıcı bu defa da Dilan Polat'a gönderme yaptığı bir paylaşımda bulundu.

Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve haklarında ''kara para aklama', ''vergi kaçırma'' ve ''kaçak bahis'' iddiaları bulunan Dilan ve Engin Polat çifti, geçen haftalarda gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Hikaye Şöyle Başlıyor isimli kullanıcı yayınladığı videoda ''Engin'in Dilan'ı varsa bizim de devletimiz var biz de burada devlet kiramızı öde diyoruz'' dedi.

Sosyal medya fenomeni videoda şu ifadelere yer verdi:

''Onlar kara para aklıyor biz de kaçak çalışıyoruz onlar kendini aklamak için hacca gidiyorsa biz de kiliseye gidemiyoruz çünkü kiliseye gidince kimse yemiyor. Almanlar ne yapıyorlardı kendini aklamak için, İsrail bayrağı asıyorlardı ama bu ayrı konu ona hiç girmeyelim. Almanya'da sağlık paradan daha önemli mesela burada 5 Euro düşürünce kaldırmıyoruz çünkü bizde çok para var neden belimi inciteyim ki.

Almanya'da Dilan hanımın kaç takipçisi olduğunu biliyor musunuz ben bilmiyorum.''

İşte o video:

ARTI49

HABERE YORUM KAT