Almanya'daki tren kazası sonrasında Cem Özdemir: Yas tutuyoruz
Baden-Württemberg eyaletinin Biberach semtinde bir trenin raydan çıkması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi ise hastaneye kaldırıldı.
Baden-Württemberg'de bir tren raydan çıktı: 3 kişi hayatını kaybetti
"Yas tutuyoruz"
Olay Almanya'da büyük yankı uyandırırken, Türk kökenli eski Federal Tarım Bakanı Cem Özdemir de, kazaya dair sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Özdemir, hayatını kaybedenlerin yasını tuttuğunu belirtti.
Cem Özdemir, şunları yazdı:
"Kalplerimiz ağır: #Biberach'ta kurbanların yakınlarıyla birlikte yas tutuyoruz. Düşüncelerimiz sizlerle, tüm yaralılarla ve aileleriyle birlikte. İnsan hayatını kurtarmak için şu ana kadar elinden gelen her şeyi yapan tüm kurtarma ekiplerine teşekkür ederiz."
Unsere Herzen sind schwer: Wir trauern mit den Angehörigen der Opfer in #Biberach. Unsere Gedanken sind bei Ihnen und bei allen Verletzten und ihren Familien. Danke allen Einsatzkräften, die bis zur Stunde alles geben, um Menschenleben zu retten. https://t.co/ESc9StljUM
— Cem Özdemir (@cem_oezdemir) July 27, 2025
ARTI49
FOTOĞRAF: Instagram / cem.oezdemir