Almanya'da yaşayan kadın acı gerçekleri bir bir sıraladı: 100 Euro bozduruyorum akşama bitiyor...

Almanya'da yaşayan kadın acı gerçekleri bir bir sıraladı: 100 Euro bozduruyorum akşama bitiyor...

Almanya'da yaşayan ve İstanbul'a gezmeye gelen bir gurbetçinin, sokak röportajında söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

Almanya'da yaşan Türk'ün sokak röportajında söyledikleri damga vurdu.

Vatandaş "Ben hayret ediyorum ve durumdan çok memnunsunuz. Almanya'da şu durum olsun yemin ediyorum hükümeti yerinde koymaz kimse. Ya Türkiye'deki insanlar kendilerine bu mağdur durumu hoş görüyor. "Siz niye layık görmüyorsunuz arkadaşlar kendinize ya, neyiniz eksik? Avrupa'da yaşayanlardan neyiniz eksik?'' ifadelerini kullandı.

Başka bir vatandaş siz de geçinemiyorsunuz ondan buraya geliyorsunuz demesi üzerine '' Burası benim ülkem istediğim her yere gidiyorum Amerika'ya da gittim Sydney'e de gittim buraya da geliyorum. Buraya geliyorum 100 Euro bozduruyorsunuz sabah 8'de, akşam üzeri saat 4 5'te cebinizde kalan 20 TL. o da kahve içip gezdiğimiz şekilde. Bunu nasıl yapıyor bu insanlar ben hayret ediyorum ve durumdan çok memnunsunuz. Almanya'da şu durum olsun yemin ediyorum hükümeti yerinde koymaz kimse. Ya Türkiye'deki insanlar kendilerine bu mağdur durumu hoş görüyor'' dedi.

İşte o anlar:

HABERE YORUM KAT