Almanya'da yaşayan Atatürkçü boksörden Hamza Yerlikaya'ya 'sol kroşe'

Almanya'da yaşayan Atatürkçü boksörden Hamza Yerlikaya'ya 'sol kroşe'

Avrupa Şampiyonu Ünsal Arık'ın Almanya'da yaşayan Türklerle ilgili paylaştığı bir videoya eski güreşçi ve AK Parti’li siyasetçi Hamza Yerlikaya bir tweet atarak “Kundi” ve “Müptezel” dedi.

Avrupa Şampiyonu Ünsal Arık'ın sosyal medya hesabından korona döneminde Almanya'da yapılan yardımları alan Türk vatandaşlarına seslendiği videoya AK Parti’li siyasetçi Hamza Yerlikaya twitter üzerinden cevap verdi. Ünsal Arık için ''Sen ne kadar Zekası geri birisin. Hangi bayrağa hizmet ettiğin belli değil bizim memlekette senin gibilere Kundi, müptezel derler..'' ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2021-06-24-15-48-32.png

Yerlikaya'nın bu paylaşımı sonrası Arık sosyal medya hesabı üzerinden ''Kullandığın kelimelere bakılırsa senin hangi bayrağa/bayraklara hizmet ettiğin pek açık değil. Lütfen güzel dilimizi konuşalım… Ben kendimi her fırsatta geliştirmeye çalışıyorum, sana da tavsiye ederim '' paylaşımında bulundu.

ekran-resmi-2021-06-24-15-48-41.png

Ünsal Arık sonrasında yaptığı video paylaşımında “Vay Hamza Yerlikaya, demek benim hangi bayrağı temsil ettiğim belli değilmiş. Evet sen o bayrağı tanıyamazsın. Türk bayrağı, senin sattığın bayrak. Sporcu olarak biraz adam yerine koyardım seni ama şu anda babanın yaptığı bir dakikalık hata yüzünden ve attığın bu laf yüzünden seninle diyaloğa giriyorum. Ulan sahte diplomalı, ulan ülkesini, milletini, sülalesini, vatanını, milletini, vatanı, toprağını, bayrağını para için satan sen pis yalaka bana laf atamazsın. Ben ülkeme, ben o toprağıma bir gün geri döneceğim. Ata’sına Anıtkabir’de kemerini veren Ünsal Arık o benim. Bunu unutma geleceğim o bankanın önüne hapiste olmazsan tasma takıp köpek gibi gezdireceğim seni. Ben geldikten sonra sen oranın ancak köpeği olursun. Kulağına küpe olsun bu laflarım.” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT