Almanya'da Türk kadın ve Alman erkek arkadaşına saldırı

Almanya'da Türk kadın ve Alman erkek arkadaşına saldırı

Almanya'da Türk ve Alman uyruklu biri kadın iki arkadaş, trende tartıştıkları 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. İkili, tren istasyonunda saldırgan grup tarafından yürüyen merdivenlerden itildi.

Almanya'da suç, her geçen gün daha da tehlikeli boyutlara varıyor, farklı şekillerde kendini yeniden üretiyor. Akıl almaz bir örnek de Münih'ten geldi...

Pazar gecesi Nürnberg'den Münih Merkez İstasyonu'na giden bir trende başlayan sözlü tartışma, bir süre sonra kavgaya döndü. Tartışmanın tarafı 3 genç, tren istasyona vardığında 38 yaşındaki bir kadına ve 45 yaşındaki arkadaşına saldırdı.

YÜRÜYEN MERDİVENDEN İTMİŞLER

Aldıkları ihbar üzerine olay yerine gelen polis memurları, saldırıya uğrayan Türk uyruklu kadın ve Alman uyruklu erkeğin ifadesini aldı. İkili, yabancı uyruklu 3 kişi tarafından yürüyen merdivenden aşağı itildikleri, hakarete ve fiziki saldırıya maruz kaldıkları yönünde şikayette bulundu.

İddiaya göre, yabancı saldırganlar, yere düşen adama, yerde de vurmaya devam etti.

Kadın ve adamın saldırı sırasında yaralandıkları belirtilirken, olay yerine acil servis ekipleri sevk edildi.

Saldırgan grubun içerisinde yer aldığı iddia edilen 16 yaşındaki çocuk, istasyonda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Alman vatandaşı olduğu anlaşılan çocuk, gerekli işlemler tamamlandıktan sonra 16 yaşındaki çocuk, yasal vasileriyle mutabık kalınarak serbest bırakıldı.

Diğer iki saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT