Almanya’da lotodan 10 milyon Euro kazanmıştı! Hesabından binlerce euro kayboldu...

Almanya’da lotodan 10 milyon Euro kazanmıştı! Hesabından binlerce euro kayboldu...

Almanya'da lotodan 10 milyon Euro büyük ikramiyeyi tutturan Kürşat Yıldırım dolandırıcıların kurbanı oldu.

Almanya'da lotodan 10 milyon Euro büyük ikramiyeyi tutturan Kürşat Yıldırım'ın banka hesabından 10 bin Euro çalındı.

Lotodan büyük ikramiyeyi kazandığından beri hem Alman hem Türk medyasında oldukça ilgi gören Kürşat Yıldırım dolandırıcıların kurbanı oldu.

Bild'de yer alan habere göre; Yıldırım  banka hesabından para çekildiğini fark etti.  Para, Frankfurt am Main'deki iki Sparkasse şubesinden tahsil edilmişti. Yıldırım, oradan kendisinin para çekmediğini dile getirdi. Dolandırıcılar sistematik olarak ilerledi. Perşembe günü saat 18.00 civarında, Eschersheim'daki bir şubeden ilk kez 2.000 Euro çekildi, ardından saat 20.00 civarında bir dakika içinde 2.000 ve 1.000 Euro'luk iki çekim daha yapıldı. Ardından günlük limite ulaşıldı. Gece yarısından hemen sonra devam etti. Mainzer Landstraße'de iki tane daha 2000 ve bir kez 1000 euro çekildi.

Hırsızlığın nasıl meydana geldiği henüz tam olarak anlaşılamadı ancak Yıldırım'ın net bir şüphesi var. Sene başında bir TV belgeseli için Türkiye'deyken, İstanbul'da kartına bir makine tarafından el konulduğunu ve bu sebeple yeni kart sipariş ettiğini ama yeni kartın kendisine ulaşmadığını yeni kartın bu dolandırıcıların eline geçtiğinden şüpheleniyor. 

Fotoğraf: Instagram 

HABERE YORUM KAT