Almanya'da korku dolu anlar: Alışveriş için gitti, neye uğradığını şaşırdı

Almanya'da korku dolu anlar: Alışveriş için gitti, neye uğradığını şaşırdı

Bavyera'da koli satın almak üzere bir dükkana girmek isteyen yurttaş, silahlı saldırıya uğrayınca şok oldu.

Almanya'nın Bavyera eyaletinde bulunan Schwaig belediyesinde, korku dolu anlar yaşandı. Kapısı kilitli bir dükkana girmek isteyen müşterilere, içeriden çıkan alkollü bir adam silahlı saldırıda bulundu.

TABANCA TUTUKLUK YAPTI

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, koli satın almak isteyen bir müşteri, kapısının kilitli olduğunu ancak içeride birilerinin olabileceğini düşündüğü dükkanın kapısını çaldı. Dükkanın içinden çıkan 37 yaşındaki bir adam, sonradan kuru sıkı olduğu anlaşılan tabancayı müşteriye doğrultarak tetiğe bastı. Tabancanın tutukluk yapması üzerine dükkana geri döndü.

PATLAMA SESİ TÜM SOKAKTA DUYULDU

O sırada olay yerinden geçmekte olan başka bir yurttaşın daha ne olduğunu anlamak üzere dükkana yaklaştığını görünce dışarıya çıkarak, elindeki silahı iki adama doğrulttu. Saldırgan tetiği çekti ve patlayan silahın sesi tüm sokakta duyuldu. Kimsenin yaralanmadığı görülünce, silahın kuru sıkı olduğu fark edildi.

RUH SAĞLIĞI KLİNİĞİNE GÖTÜRÜLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen ve 45 dakika boyunca Schwaig'den geçen yolu kapatan polis, dükkanın etrafını çevirerek, aşırı alkollü olduğu anlaşılan saldırganı gözaltına aldı. Alkol muayenesine alınan saldırgan, önce sağlık kontrolü için hastaneye, ardından da ruh sağlığı kliniğine götürüldü.

Dükkanda yapılan aramada bir adet PTB ateşli silah ve bir havalı tüfek ele geçirildi.

Saldırgan hakkında, "Tehditkar davranış" ve "Silah Yasasına karşı suç işlemek" suçlamalarıyla soruşturma başlatıldı.

Fotoğraf:Temsili

ARTI49

HABERE YORUM KAT