Almanya'da kariyer değiştirmek isteyenler için iyi maaşlı beş iş

Almanya'da kariyer değiştirmek isteyenler için iyi maaşlı beş iş

Personel hizmeti sağlayıcısı YoungCapital "kariyer değiştirenler için iyi ücretli beş iş" ile ilgili bir makale yayınladı.

Almanya'da şu anda iş piyasasında birçok sektörde acil olarak çalışanlara ihtiyaç var. Genellikle belli mesleki alanlarda profesyonelleşmiş kişiler aranıyor ancak daha az deneyime sahip kariyer değiştirenlerin de birçok farklı sektörde iş bulma şansı var.

Personel hizmeti sağlayıcısı YoungCapital , web sitesinde yer alan bir makalede, "kariyer değiştirenler için iyi ücretli beş iş" ve örneğin ortalama olarak ne kadar kazanabileceğinizi açıklıyor.

Uzmanlara göre kariyer değiştirenler için iyi ücretli beş iş

1. Müşteri hizmetleri işleri


Müşteri hizmetlerinde bir iş, çok fazla iletişim bilgisi gerektiriyor. İş başvurusunda bulunanlardan, uzmanlıklarıyla katkıda bulunma ve sorunları olan diğer kişilere yardım etme gibi iletişim becerileri bekleniyor.  Ayrıca, çalışanlar şirketi müşterilere karşı temsil ederler "sorular için ilk irtibat noktası" konumundadırlar. Personel hizmeti sağlayıcısına göre, bu tür işler "en çok kazandıran kariyer değiştirici işler" olarak kabul ediliyor "aylık brüt ortalama 1.500 ila 2.000 Euro başlangıç ​​maaşı" sunuyorlar. Daha fazla deneyimle, bu maaş “aylık brüt yaklaşık 2.500 ila 3.000 Euro'ya” yükselebilir.

2. İdari işler

Youngcapital.de'deki makale genel hatlarıyla "Yöneticiler bir şirketin planlanmasından, kontrolünden ve belgelenmesinden temel olarak sorumludur ve bunun için organizasyonel olarak hazır olmaları gerekir" diyor . Genellikle maliyet muhasebesi ve işletme bilgisine ilişkin matematiksel bir anlayışa sahip olmanız gerekiyor. Bu sektörde çalışanlar aylık brüt 3.500 Euro maaş alabiliyor. Yeni başlayan biriyseniz, bu biraz daha aylık brüt yaklaşık 2.500 Euro civarında maaş alabiliyorsunuz.

3. Yönetim danışmanlığındaki işler

Şirket stratejilerini ve iş süreçlerini analiz etmek ve şirketlere yönetim, insan kaynakları ve iş planları konusunda danışmanlık yapmak... Kariyer değiştirenler için "en çok kazandıran" işlerden biri olan "yönetim danışmanı işi", "aylık brüt ortalama 3.500 Eurp başlangıç ​​maaşı" sunuyor. Makaleye göre, daha profesyonel deneyime sahip kişi "ayda ortalama brüt 5.500 Euro" kazanabilir.

4. Resepsiyondaki işler

Almanya'da resepsiyon için de çalışanlara ihtiyaç var. Bu sektörde "mantıklı bir düşünme biçimi" ve stresli durumlara karşı rahat bir yaklaşım gerekiyor. Etkinlikleri ve randevuları planlamaktan sorumlusunuz Ayrıca müşterilere önemli randevular ayarlarsınız ve bu nedenle şirket içinde "çoğu zaman ilk irtibat kişisi" olursunuz. Profesyoneller, "kariyer değiştirenler için en iyi ücretli işlerden biri" olarak, resepsiyondaki iş "aylık brüt yaklaşık 2.000 ila 3.000 Euro'luk bir başlangıç ​​maaşı" sunuyor. Daha fazla deneyimle, yaklaşık Aylık brüt 3.000 Euro'ya kadar çıkabiliyor.

5. Veri toplamadaki işler

YoungCapital makalesine göre, "veri girişi işleri" için, kariyerini değiştirenler bile "bilgisayarları yetkin bir şekilde kullandığını" göstermesi gerekiyor.  Ana görevler, "büyük veritabanlarını analiz ederek ve filtreleyerek bilgi edinmeyi" içeriyor. Bu, veri toplama, veritabanlarının girişi ve bakımı için yazılımların güvenli kullanımını içerir. Uzmanlar bu örnekleri kullanarak "hastaneler, sigorta makamları veya özel müşteriler için herkesin hızlı ve kolay bir şekilde erişebileceği şekilde verileri korumaktan sorumludur" diyor. "Veri girişi işi", kariyer değiştirenler için iyi ücretli işler kategorisine giriyor. Burada “aylık brüt yaklaşık 2.400 ila 2.700 Euro” arasında bir maaş olabileceği söyleniyor. Ve değerlendirmeye göre, yeni başlayanlar için "ayda en az brüt 1.500 Euro" oluyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT