Almanya’da bir evde 2 kişinin cesedi bulundu

Almanya’da bir evde 2 kişinin cesedi bulundu

Almanya’nın Bavyera eyaletindeki Pegnitz köyünde bir evde 2 cesedin bulunduğu bildirildi.

Geçen yıl sonuna doğru Berlin yakınlarındaki Konigswüsterhausen’de bir baba iki çocuğu ve eşini öldürdükten sonra intihar etmişti.

Ardından Schleswig Holstein eyaletinde Arnavut asıllı bir baba iki oğlunu öldürüp karısını yaraladıktan sonra intihar etti. Yeni yılın ilk aile dramı ise Bavyera’da yaşandı. Dün Bavyera eyaletindeki Pegnitz köyünde bir cinayet işlendi. Öğleden sonra saat 15.30 sıralarında polisi arayan 64 yasındaki bir kişi intihar edeceğini söyledi.

Olay yerine giden polis evin girişine barikat kurulduğunu görünce, ihbarda bulunan kişinin silahlı olacağından yola çıkarak özel time Haber verdi. Olay yerine gelen psikologlar da intihar etme tehdidinde bulunan evdeki kişiyle irtibata geçmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Evden seslerin gelmemesi üzerine akşama doğru baskın düzenleyen özel tim, evde bir kadın ve bir erkek cesedi ile karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis, çiftin arasında çıkan tartışmadan sonra 64 yaşındaki erkeğin eşini öldürdükten sonra polisi arayıp intihar ettiğini tahmin ediyor.

HABERE YORUM KAT