Almanya çakma ürün merkezi mi oldu? Türkiye'den Almanya'ya 20 milyon TL'lik ürün

Almanya çakma ürün merkezi mi oldu? Türkiye'den Almanya'ya 20 milyon TL'lik ürün

Türkiye'den Almanya'ya yolculuk yapan bir TIR, Sırbistan sınırındaki aramalarda yakayı ele verdi.

Almanya'da gümrük memurlarını hayrete düşüren bir kaçakçılık vakası daha son anda önlendi. Sahnede bir kez daha Türkiye'den gelen araç vardı...

Plastik poşet yüklü olan TIR yolcuğuna Türkiye'den başladı. Almanya'ya ulaşmak için Sırbistan'ın Batrovci Sınır Kapısı'na geldiğinde aramaya takıldı.

Sürücü taşıdığı mallar dışında beyan edecek başta bir şeyinin olmadığını iddia etse de TIR daha sonra detaylı incelemeye alındı.

Gümrük görevlileri, kargo bölümünde plastik paletlerin arasında farklı kıyafetlerle dolu çok sayıda vakum poşeti buldu.

Yüzlerce adet olduğu tespit edilen çeşitli markalara ait erkek ve çocuk ceket, yeleklerin toplam değerinin 21 milyon TL ( yaklaşık 621.500 Euro ) olduğu açıklandı.

batrovci-1.jpg

batrovci-2.jpg

batrovci-3.jpg

batrovci-4.jpg

SAHTE PANTOLONLAR ELE GEÇİRİLDİ

Aralık ayı başında Türkiye'den Almanya'ya gelen bir TIR'ı tedbir amaçlı kontrol eden gümrük memurları, ünlü bir otomobil markasının etiketlerini taşıyan sahte pantolonlara el koymuştu.

SAHTE DETERJAN VAKASI

Almanya'da geçtiğimiz yılın Kasım ayında gerçekleştirilen bir kontrolde, gümrük memurlarının şüpheci yaklaşımı, tanınmış bir Alman markasına ait gibi görünen binlerce kilogram toz çamaşır deterjanının sahte olduğunu ortaya çıkarmıştı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT
1 Yorum