Alman yönetmen ormanda ölü bulundu

Alman yönetmen ormanda ölü bulundu

Roma'da bulunan Alman film yapımcısı Philip R., Insugherata Parkı'nda ölü olarak bulundu; cesedinin başında bir çanta ve ağzında bir tüp olduğu belirlendi, ölümüyle ilgili soru işaretleri devam ediyor.

Roma'nın kuzeybatısında bulunan Insugherata Parkı'nda bir yürüyüşçü tarafından korkunç bir keşif yapıldı. Ünlü Alman film yapımcısı Philip R., çalılarla örtülü halde cesedi bulundu. 56 yaşındaki R.'nin başında bir çanta ve ağzında bir tüp olduğu belirlendi.

R.'nin son görülme tarihi 29 Ocak 2024'te kaydedilmişti. Ancak o günden beri izleri kaybolmuştu. Eşi ve arkadaşları, R.'nin akşam olmasına rağmen eve dönmemesi üzerine endişelenmişti. Kayboluşu, şehir genelinde arama çalışmalarını tetiklemişti.

Polis, R.'nin sağlıklı bir yaşam sürdüğünü ve mali sorunlarının olmadığını doğruladı. Ancak ölümündeki gizem devam ediyor. Cesedinin bulunduğu yerdeki çanta, helyum tüpü ve hortumun rolü henüz netlik kazanmış değil.

Alman film yapımcısının ölümü, sinema dünyasında şok etkisi yarattı. Detaylar netleştikçe, R.'nin trajik sonu daha fazla merak uyandırıyor. Otopsi sonuçları ve polis soruşturması, bu gizemi çözmek için kritik öneme sahip olacak.

ARTI49

HABERE YORUM KAT