Alman repçi "İsyankar" şarkısını çalınca Mustafa Sandal isyan etti!

Alman repçi "İsyankar" şarkısını çalınca Mustafa Sandal isyan etti!

Mustafa Sandal, Almanya'da yaşayan Payman adlı şarkıcının kendisine ait 'İsyankar'ı izinsiz kullanmasına ateş püskürdü.

Mustafa Sandal, 1994 yılında yayınladığı ilk albümü 'Suç Bende' ile tüm Türkiye'nin tanıdığı bir sanatçı haline geldi. Müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan popçu, sırasıyla 'Gölgede Aynı', 'Detay', 'Araba', 'Akışına Bırak' ve 'Kop' ile başarısını devam ettirdi.

'Uzi' lakaplı rapçi Utku Cihan Yalçınkaya ile yaşadığı 'sahne sırası' tartışması ile magazin gündeminde olan ünlü popçu, son olarak 'İsyankâr'ın melodisinin Almanca şarkıya 'bire bir' şekilde uyarlandığını söyledi.

Telif için kendisinden izin almayan Payman adlı şarkıcıya tepkisini dile getiren 53 yaşındaki başarılı popçu, "Avukatım ilgilenecek" açıklamasını yaptı.

Bir takipçisinden gelen mesaj sayesinde 'Ist Mir Egal' adlı şarkıda kendi melodisinin kullanıldığını öğrenen Mustafa Sandal, Twitter hesabından Payman'ın klibinden bir bölüme de yer verdi.

'ALMANLAR ŞARKIMIZI ÇALMIŞ SÖYLEMİYORSUNUZ'
"Almanlar şarkımızı çalmış söylemiyorsunuz? Türkçe iki kelime de eklemişler. Bir takipçim gönderdi. YouTube'da 1.9 milyon izlenmiş telifsiz, bedelsiz. Oh ne ala! Usulüyle istese verirdik ama şarkıyı bire bir çalmak hiç olmamış! Avukatım ilgilenecek."

İşte Mustafa Sandal'ın İsyankar şarkısı:

HABERE YORUM KAT