Alman polisi kayıp çocuğun peşinde

Alman polisi kayıp çocuğun peşinde

Almanya'da polis, evden kaçtığı tespit edilen iki yaşındaki çocuğu arıyor.

Almanya'da polis, kaybolan bir çocuğun izini sürmeye çalışıyor. Dondurucu soğukların, kayıp çocuğun hayatını tehlikeye atabileceği belirtiliyor.

Baden-Württemberg polisi, iki yaşında bir kız çocuğunun kaybolduğu ihbarını almaları üzerine harekete geçti. Yaklaşık 200 kişiden oluşan bir acil yardım ekibiyle beraber Bingen'de arama çalışmalarına başlayan polis, bölgede itfaiyeciler ile de koordineli bir şekilde çalışıyor.

Dün erken saatlerden bu yana süren arama çalışmalarının gece yarısına doğru ölçeği küçültüldü. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, "soğuk havalar nedeniyle kayıp çocuğun ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya" olduğu belirtildi.

HELİKOPTER VE DRONE DESTEĞİ VAR

Polis tarafından yapılan açıklamada, evden kaçtığı tespit edilen küçük çocuğun, evin Lauchert Nehri yakınında olması nedeniyle bu bölgede arandığı belirtildi. Helikopter ve droneların da kullanıldığı hava destekli arama çalışmalarına, dalgıçlar yardımıyla nehirde de devam edildi.

Sis ve dondurucu soğuk, arama çalışmalarını da olumsuz yönde etkilerken, polis çalışmaların yeniden genişletileceğini duyurdu.

ARTI49

HABERE YORUM KAT