Alman polisi, bıçaklı soyguncuyu arıyor: Türkçe tehdit etti, paraları alıp kaçtı

Alman polisi, bıçaklı soyguncuyu arıyor: Türkçe tehdit etti, paraları alıp kaçtı

Köln'de meydana gelen bıçaklı soygun olayı, polisi harekete geçirdi. Hırsızın, mağduru "Türkçe" konuşarak tehdit ettiği ileri sürülüyor.

Köln polisi, soyguna uğrayan bir adamın kendilerine izlettiği videodaki bıçaklı saldırganın peşine düştü.

Pazartesi akşamı 18:30 sularında, Köln'ün Chorweiler mahallesinde korkunç bir soygun olayı yaşandı. İddiaya göre sokakta yürümekte olan bir adam, bıçaklı bir soyguncu tarafından bir süre takip edildikten sonra saldırıya uğradı.

Polise verdiği ifadede, "Osloer Straße'den beri takip edildiğini" dile getiren adam, bıçaklı saldırganın kendisine yumruk atarak, "Türkçe" tehditlerle parasını gasp ettiğini öne sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, adamın elinde, içerisinde 4 haneli rakamlarda para bulunan bir el çantası vardı. Bıçaklı tehdidin ardından çantayı alan saldırgan, kısa bir süre sonra içindeki paraları alarak, çantayı kaçış güzergahında bir yere attı.

Saldırıya uğradığı sırada atak davranarak cep telefonunu çıkaran ve kısa bir video çekmeyi başarabilen mağdur adam, videoyu Köln polisine teslim etti. Polis her yerde videodaki, "Türkçe konuşan" yabancıyı arıyor.

Şüphelinin, videodan alınan ve Köln polisi tarafından paylaşılan fotoğrafı şöyle:

yeni-proje-1.jpg

ARTI49

HABERE YORUM KAT