Alman futbolcu sahayı ağlayarak terk etti

Alman futbolcu sahayı ağlayarak terk etti

Rot-Weiss Essen oyuncusu Felix Götze, Cumartesi oynanan Dynamo Dresden karşılaşmasının ardından üzüntüsünü dile getirdiği bir mektup yayımladı.

Almanya'da Dynamo Dresden ile Rot-Weiss Essen arasında Cumartesi günü gerçekleşen karşılaşmada yaşananlara dair, ünlü futbolcu Felix Götze'den açıklama geldi.

Oldukça hareketli geçen 3'üncü ligin zirve maçı 2-2 beraberlikle sonuçlanırken, maçın oynandığı dakikalar fazlasıyla gergindi.

Maç sırasında savunma oyuncusu Felix Götze, Dresden'den Jakob Lemmer ile mücadele ederken kafa kafaya çarpıştı. Oyuncuların her ikisi de tedavi altına alınırken, ağır kanaması olan Götze için oyun sona erdi. RWE, oyuncu değişikliği hakkı çoktan dolduğu için uzatma dakikalarının geri kalanını 10 kişi oynadı.

Götze'nin maçta yaşadığı olumsuzluklar yalnızca acı veren sakatlıktan ibaret değildi.

Ünlü oyuncu, Instagram üzerinden maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ama aklımda göğsümden çıkarmam gereken bir şey var. Dün futbol kariyerimde ilk kez ağladım. Acıdan değil ama hakarete uğramak, tükürülmek ve kanayan bir yüzle ve şokta fırlatılmak aşağılayıcı olduğu için. Sınırlar vardır ve ne yazık ki dün bu sınırlar aşıldı.

Bu sporu seviyorum ve tüm taraftarları takdir ediyorum çünkü siz olmasaydınız futbol bu hale gelmezdi. Lütfen duygularınızı ve ateşinizi koruyun.

Tüm duygulara rağmen, bazı sınırların aşılmaması gerekir - ne yazık ki dün durum buydu. Sahada giyilen her formanın içinde bir insan vardır."

ARTI49

HABERE YORUM KAT