Aldi mağazalarındaki yeniliği duyurdu: Alışverişi kolaylaştırmayı umuyoruz...

Aldi mağazalarındaki yeniliği duyurdu: Alışverişi kolaylaştırmayı umuyoruz...

Aldi müşterilerin alışverişlerini kolaylaştırmak adına mağaza içinde birçok yeniliğe gidileceğini duyurdu.

Süpermarketler ve indirimciler, müşterilerine mümkün olan en iyi alışveriş deneyimini sunmak için her zaman yeni fikirler üretiyor. Son zamanlarda Lidl, et ürünlerini önemli ölçüde azaltacağını ve bunun yerine daha fazla bitki bazlı alternatifler sunacağını açıklamıştı. Şimdi Aldi Nord'da da bu konu da  değişiklik yapma planlarını açıkladı: Aldi tüm konseptinde devrim yapmak istiyor.

Aldi Süd'ün geçen yıl online alandaki yeni ürün yelpazesini ve değişiklikleri duyurmasının ardından , şimdi de Aldi Nord için alıcıların önemli ölçüde faydalanması gereken yeni bir mağaza yapısı planlanıyor. IPPEN.MEDIA'dan hna.de'nin talebi üzerine Aldi'nin bir sözcüsü, "En yeni mağaza düzenimizle, alışveriş müşterilerimiz için daha da kolay ve daha sezgisel," dedi .

Aldi Nord'da değişiklik: "Mağaza düzeni daha basit ve daha sezgisel"

En büyük değişiklik meyve ve sebze reyonunda. Aldi'den sık sık alışveriş yapan tüketiciler, birçok şubede muz, elma, patates ve benzerlerini alabilmek için tüm mağazayı dolaşmanız gerektiğini bilirler. Aldi sözcüsü, "Şubelerimize her gün taze meyve ve sebze tedarik ediyoruz ve bu, uyarlanan şube konsepti sayesinde daha fazla ilgi görüyor" dedi. Bu amaçla, gelecekte taze yiyecekler doğrudan girişin arkasına yerleştirilecek.

Şimdiye kadar bu alan çay, bal ve müsli gibi kahvaltılık ürünlere ayrılmıştı. Ancak sözcü, birçok müşterinin alımlarını taze gıdaya göre planladığı için bunun artık güncel olmadığını açıkladı. Meyve ve sebzelere ek olarak, giriş alanı pişirme alanı ve çok çeşitli hazır ürünlerin bulunduğu soğutulmuş bir bölüm ile desteklenecek  sözcünün yeni konsept olarak adlandırdığı gibi bir tür "taze ada" yaratılacak.

Sözcü, indirimcinin müşterileri için alışverişi kolaylaştırmayı umduğunu söyledi. Yeni giriş alanına ek olarak, yeni mağaza düzeni, ana koridorda gruplandırılmış eylem alanları ve özellikle ilgili kategorilerin dış halkaya yerleştirilmesini sağlar: "Önemli noktalara odaklanıyoruz ve karmaşıklığı azaltıyoruz." dedi

HABERE YORUM KAT