Al Pacino ve Robert De Niro başrollü 'Heat'e devam filmi geliyor

Al Pacino ve Robert De Niro başrollü 'Heat'e devam filmi geliyor

Michael Mann, Al Pacino ve Robert De Niro başrollü "Heat" filminin devam kitabını sinemaya uyarlama kararı aldığını açıkladı.

Al Pacino ve Robert De Niro'yu ilk kez aynı filmde bir araya getiren 1995 yapımı "Heat" (Büyük Hesaplaşma) filminin devamı çekilecek. Filmi yöneten Michael Mann, yazar Meg Gardiner ile birlikte filmin devamı olarak yazdığı roman 'Heat 2: A Novel'ı da sinemaya uyarlamaya karar verdiğini duyurdu. 

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Empire Magazine'e konuşan Michael Mann, kitabı kesinlikle film yapmayı planladığını ve filmin 'görkemli' olacağını açıkladı. Mann, "Tamamen film olması planlanıyor… Mütevazı bir film mi? Hayır. Çok pahalı bir dizi mi? Hayır. Bu büyük bir film olacak" dedi.

'BÜYÜK VE İDDİALI BİR DEVAM FİLMİ OLACAK'
Mann, bu kararı "Heat"in diğer filmlerinin aksine popüler kültürde önemli bir yer edindiği için aldığını belirterek, "Kendimi bütün dünyanın bu filme aşina olduğu konusunda kandırabilirim, fakat filmin 20 yıldır ev videolarındaki önemini kontrol ettiğinizde bu gerçek. İnsanlar hala izliyor, hala onun hakkında konuşuyor. Bu bir marka. 'Heat', bir bakıma bir evren. Ve bu kesinlikle çok büyük ve iddialı bir devam filmini haklı çıkarıyor" diye konuştu. 

Geçtiğimiz haftalarda Tribeca Film Festivali'nde özel bir "Heat" gösterimi gerçekleşti. Filmin başrol oyuncuları Al Pacino ile Robert De Niro gösterimin ardından söyleşiye katıldı. Al Pacino, kitabın sinemaya uyarlanması durumunda gençliğini Timothee Chalamet'nin canlandırmasını istediğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT