AK Partili vekilden Almanya'daki Türklere tavsiye: "Uyanık olun..."

AK Partili vekilden Almanya'daki Türklere tavsiye: "Uyanık olun..."

AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Almanya'da katıldığı bir toplantıda Almanya'daki Türklere tavsiyede bulundu.

Mustafa Açıkgöz, MHP'nin lmanya'daki yapılanması olan Almanya Demokratik Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu'nun (Türk Federasyon) Neuss kenti şubesinde 13 Ocak'ta konuştu.

Açıkgöz, PKK ve "FETÖ" olarak tanımladığı Gülen yapılanması mensuplarını "yok edeceklerini" söyledi. AK Partili vekil, "Onlara Türkiye'de yaşam hakkı tanımadığımız gibi Almanya'da da tanımayacağız. Dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar PKK denen terör örgütünü, FETÖ denen terör örgütünü bitireceğiz" diye konuştu.

Almanya'daki Türklere tavsiye: "Uyanık olun"

Almanya'daki Türklere "uyanık olmalarını" tavsiye eden Açıkgöz, "Bunlara Türkiye'de yer vermeyeceğiz, orda bitirdik, Allah'ın izniyle dünyanın neresinde olura olsun saklandıkları deliklerden çıkarıp yok edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Açıkgöz'ün kendi sosyal medya hesabından da paylaştığı konuşması şu şekilde:

"Bakın arkadaşlar, bunların dini imanı yok. Bakın iki tane çok tehlikeli, bir tanesi PKK, kitapsız, Allahsız, din düşmanı, öbürü Müslümanlığı değiştirmeye, dönüştürmeye çalışan, Hristiyanlığa çevirmeye çalışan alçak terör örgütü. Arkadaşlar uyanık olun ya lütfen. Bunlara prim vermeyin. FETÖ denen hain, FETÖ denen alçak İslamiyet düşmanı, Müslümanlığı değiştirmeye, dönüştürmeye çalışan Hristiyanlaştırmaya çalışan, alçak bir terör örgütüdür."

HABERE YORUM KAT