AK Partili karikatüristten tepki çeken paylaşım! Tamer Karadağlı’ya destek için...

AK Partili karikatüristten tepki çeken paylaşım! Tamer Karadağlı’ya destek için...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiyesi ile karikatür yeteneğini geliştirmeye karar veren Furkan Şimşek isimli resim öğretmenin, Tamer Karadağlı'ya destek için yaptığı ‘şiddet’ içerikli çizim tepki çekti.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül törenine, Zuhal filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın'ın konuşması sırasında, ödülü vermek üzere sahneye çıkan Tamer Karadağlı'nın tavırları damga vurmuştu. 

Sunuculuğunu Şevval Sam ve Yekta Kopan'ın yaptığı gecede Nihal Yalçın sahnede teşekkür konuşması yaparken, Karadağlı'nın sık sık saatine bakması ve sıkıldığını gösteren mimikleri dikkat çekmişti. Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, araya girerek ödülü Nihal Yalçın'a uzatmıştı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Kim verdi ödülü?" diye sormuş, daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan gelişmelerinin ardından Erdoğan'ın teşvik ettiği Furkan Şimşek isimli resim öğretmeni,  Tamer Karadağlı'ya destek için ünlü aktörün Nihal Yalçın'a şiddet göstererek ödülünü verdiği bir karikatür çizdi. 

Şimşek'e 'kadına şiddet' içeren paylaşımı sebebiyle tepkiler gecikmedi. Öğretmen Şimşek'in tepkilerin ardından paylaşımını sildiği görüldü.

101019535-furkan-simsek-tamer-karadgli.jpeg

KAYNAK: CUMHURİYET

HABERE YORUM KAT